tiistai 10. kesäkuuta 2008

Levotonta.

Aamulla oli taas heti kahvin jälkeen kamala aamu ahistus. Tuli loppujen lopuks niin sietämätön olo et oli pakko mennä polkee alakertaa kuntopyörää... oon taas pitkästä aikaa ottan sen käyttöön.. Rokki korvissa ja reidet hapoilla, onneks autto. Oli sen jälkeen parempi fiilis.

Ruuaksi puuro ja karjalanpiirakka savulohijuustolevitteellä. Iltapäivällä sitte telkun kattomista sateen ropistessa, pantteri-rok karkkipussin vajotessa mun sisuksiin :S Ei ollut aamulla todellakaan suunnitelmissa, mun oli tarkotus mennä tänään sinne työkkäriin muttei tullu sitte lähettyy ton aamusen ja kamalan ilman takia. Toi kauhee "ei kesäilma" on vaikuttanu mun mielialaan nyt parin päivän tosi paljo. Tai sitte se johtuu tästä toimettomuudesta ja tulevaisuus ahistuksesta :'(


En kamalasti itekkään kommentoi toisten blogeja, mut jotenki on ollu tosi tyhjä olo ku kukaan ei oo kommentoinu mitenkäään. Ihan ku yksin jutustelis..

Tänään tuli katottua taas Gossip Girl, oon näköjää jääny ihan koukkuun. Se on vaan niin sairaan laiha se Jenny(näyttelijä nimi) vai mikä sen Danin pikkusiskon nimi nyt oikaan. En oo seurannu sitä subin Skins-liekeissä sarjaa ollenkaa, mut tänään katoin sen ku siinä oli joku jakso joka kerto sen yhden henkilön syömishäiriöstä. Ei tuu varmaan enää katottuu, oli ihan outo ja huono sen sarja. Tosin se tyttö oli jotenkin...surettava nököhammas..

Syömiset yht:
-kahvi ja omena
-puuro ja karjalanpiirakka
-kahvi ja pieni pulla (hyi äitin sadepäivä leipomiset)
-rok-pantteri karkkipussi 350g (ja ahmin kaikki kitusiini :S)
-tee ja ruisleipä med kalkkunasiivu

Illalla tein vielä reisiä, vatsoja ja selkiä :)

Ei kommentteja: