sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Failed herkuton kuu

Vituttaa hieman, viimenki ku tuli viikonloppu ni eiköhän tähän iske ärsyttävä lenssu :S Aivastuttaa koko ajan ja nenä vuotaa.. ei kuumetta mutta ärsyttää. En siis oo päässy viikonloppuna lenkkeilee. Launatai päivä meni sohvanpohjalla kullan vieressä leffoja katellessa. Tänään mummolassa ja huomena pitäis jaksaa kouluun.. Ei huvittais, kiva mennä keittiöön pärskimään..

Tällä viikol mä kuitenki yllätyin itteeni kuinka paljo jaksoin tollai 'yhtä'äkkii' liikkuu. Tuli käytyä 2 kertaa juoksemassa ja 3 kertaa kävelylenkillä :) plus lihaskuntoa näitten päälle aina. Jee :>

Ens viikolla olis sitte tarkotus kiinnittää huomiota tohon syömiseen enemmän. Aamulla ennen kouluun lähtemistä joku kevyt hedelmä, koulussa leipä ja kahvi aamupalaks, reilu lounas ja illalla sitte seittemän aikoihin jotain pientä illallisen tapasta. Lähinnä protskuja, paitsi jos oon urheilllu ni sitte vähän hiilareita messiin. Mun tarkotus ei oo laihuttaa kauheita määriä, lähinnä kiinteyttää ja saada vähän lihaksia. Laihdun sen verran kun laihdun, pari kiloa olis ihan mukava saavutus. Eli ehkäpä 2-5 kiloa. Mutta adiös tää lähtee saunoo :)

Ei kommentteja: